hoe werkt het?

Het draait om het schakelen naar een gezonde levensstijl en de juiste balans daarin. Je leert anders eten, niet minder of eenzijdiger.

Je hebt 5-7 eetmomenten per dag, waarvan de producten rijk aan eiwitten zijn met een laag koolhydraatgehalte.  Deze producten lijken op normale voedingsmiddelen, zoals brood, muesli, rijst en pasta. Je vult de powerslim-producten aan met verse groenten, vis en,-of vlees.

Door het hoge eiwitgehalte worden de vetreserves aangesproken als energiebron terwijl je spiermassa behouden blijft. Je kunt dit voedingsprogramma eenvoudig en flexibel inpassen in je dagelijkse ritme en je zet razendsnel een voedzame, lekkere maaltijd op tafel. In combinatie met de intensieve begeleiding van de coach is dit de start van jouw nieuwe gezonde levensstijl!  ♥ 

Starterspakket PowerSlim
Croissant PowerSlim
Chocoladeparels PowerSlim
Dessert Framboos PowerSlim
Bruschetta PowerSLim
Meerzaden bolletje PowerSlim
Muesli chocolade-kokos Power SLim
Wrap kip- groenten PowerSlim
Zalmwrap PowerSlim
wafel vanille PowerSlim

de drie fases

Het Power Slim Programma bestaat uit 3 fases, waarin je elk moment ongeveer 6 eetmomenten hebt. De eerste fase is de strikte fase. In deze fases ga je samen met je coach actief aan de slag met het verliezen van het "te veel" aan kilo's. Stapsgewijs gedurende de 3 fases leer je hoe een gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. Vanaf fase 2 vervang je langzaamaan de Powerslim producten door 'gewone' voedingsproducten, zoals zuivel, fruit, brood en graanproducten. Als je je streefgewicht hebt behaald dan ga je over naar fase 3, de stabilisatiefase. In deze fase eet je alleen als tussendoortje nog Powerslim producten. Voor de overige momenten krijg je duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten. Om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel blijft zitten, kun je nog een heel jaar rekenen op gratis begeleiding en advies van je persoonlijke voedingscoach.

PowerSlim Behandelplan new