Over Slim Center Rijssen

Ik ben voedings- en afslankcoach en vitaliteitscoach en kan je helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Persoonlijke aandacht, oplossingen en een no-nonsense-approach - dat kun je van mij verwachten. Het is mijn passie om mensen te helpen hun weg naar een gezondere levensstijl te vinden. Of je doel klein of groot is, samen stellen we een persoonlijk plan op om dit te behalen.

Over Mij:

Ik ben Kim Bos, getrouwd met mijn grote liefde Rob en moeder van Tijm en Noortje

waarom coach ik een gezondere levensstijl:

Ik heb tot 2017 met veel plezier in de sales gewerkt, maar ergens was ik onrustig en begon het te kriebelen...
Ik miste het persoonlijk contact en het helpen van mensen. Nu is mijn grootste passie altijd al eten geweest. "Als een Bourgondiër door het leven! " zou voor mij een passende motto geweest kunnen zijn. Echter, is het als werkende moeder van twee ( en gestopt met roken) best lastig om dan ook nog op een gezond gewicht te blijven. Buiten dat is "diëten" een woord dat bij mij niet in mijn woordenboek past. Want lekker eten moet je niet ontnomen worden, toch?! Maar ik wenste een lichtere versie van mezelf met wat meer zelfvertrouwen, gewoon weer "lekker in m'n vel" kunnen zitten . Na vele pogingen is mij dit gelukkig met Power Slim wel  zonder moeite gelukt! Lekker en gevarieerd blijven eten ( voeding dat je kunt kauwen ) en goed te combineren met een druk sociaal-,  werk-, en gezinsleven.
Dit heeft mij doen beslissen hier mijn werk van te maken. "Dit moeten mensen weten!"
Als ervaringsdeskundige zorgt het ervoor dat ik mijn kennis met mijn cliënten kan delen en begrijp waar pijnpunten zouden kunnen liggen. Ik help je met afvallen, maar vooral ook een nieuwe en gezondere levensstijl aan te meten. Met het PS food & lifestyle programma en mijn coaching behaal je en behoud je jouw streefgewicht zonder het " genieten van eten" te moeten missen.
Nieuwe Motto: " I'm not dieting, i am changing my lifestyle "
Kim Bos-Bulsink

Slim Center Rijssen Kim Bos Coach

Maak kennis met Slim Center rijssen

Je bent in goede handen bij mij, als gecertificeerd vitaliteitscoach, afslank- en voedingscoach van PS Food & Lifestyle ( en studerende medische en psychologische BK) alsook op basis van reguliere voeding.